Bemutatkozunk

Kispesti Optikánk többszöri arculat és szerkezeti átalakulás után, 2011. januárjában kapta meg végleges arculatát, melynek eredményeként Suszter Gyula irányításával kezdtük meg munkánkat. Célunk régi és új vásárlóink maximális elégedettségének megnyerése.

Szolgáltatásaink, munkánk fő profiljának meghatározásakor minden tevékenységünket az éleslátás és a tökéletes látáskomfort eléréséhez szükséges feladatok köré csoportosítottuk, melyhez dr. Tóth Georgina szemészorvos szaktudása a garancia.

A Csokonai Optika felszerelésekor a legmodernebb szemvizsgálati berendezéseket kellemes környezetben helyeztük el, divatos, modern árukészlettel töltöttük fel üzletünket, beszerzéseinket a legrangosabb optikai gyártók innovatív termékeiből választjuk.

A megrendelt szemüvegek elkészítése erre akkreditált szemüveg laborban történik, hogy minden esetben a tökéletes eredményt tudjuk garantálni.

Ügyfeleink kényelme érdekében web-áruházunkon keresztül is biztosítani tudjuk, hogy akár otthonukból megrendelve, gyorsan, kedvező árakon jussanak hozzá kontaktlencse és napszemüveg termékeinkhez, garantáltan ellenőrzött és felügyelt módon.

Üzletünkben bankkártyával is fizethet!

Master Card
Master Card Electronic
Maestro
Visa
Visa Electron
V Pay
American Express
Otp Bank


Egészségpénztár kártya elfogadóhely!