Szolgáltatásaink

Szemvizsgálat, látásellenőrzés

A szemvizsgálatot minden esetben objektív és szubjektív vizsgálati módszerek együttes alkalmazásával végezzük. Fontosnak tartjuk a szubjektív előkészületeket, mely során Ügyfeleink pillanatnyi látáskomfort-érzetéről győződünk meg.
A felmérés után az objektív diagnosztika alkalmazásával a szem pontos fénytörési adatait határozzuk meg, melyet minden esetben rögzítünk.
Végül ismét szubjektív vizsgálati módszerek alkalmazásával összesítjük az eredményeket, illetve ekkor határozzuk meg az alkalmazandó látáskorrekció eredményét.

Szemüvegkészítés, javítás, karbantartás

Üzletünkben található készletünkből, de természetesen vásárlóink saját, korábban vásárolt, de megfelelő állagú és állapotú szemüvegkeretei felhasználásával, az egyedileg kiválasztott, Ügyfeleink életviteléhez legjobb látáskomfortot biztosító szemüveglencsék alkalmazásával, elkészítésével biztosítjuk.
Célunk, hogy az elkészült szemüveg ne pusztán a pontos korrekciót; az éleslátást biztosítsa, hanem nyújtson maximális látásélményt, látáskomfortot, viselete kellemes legyen és tükrözze Ügyfelünk egyéniségét.

A szemüvegek elkészítését speciálisan erre felszerelt szakműhelyben végezzük, ahol az innovatív berendezések mellett, képzett mesterek biztosítják a legszigorúbb minőségi követelmények betartását.

Ahhoz, hogy az elkészített szemüvegek hosszan biztosítsák viselője számára a tökéletes látáskomfortot, időnkét szükséges azt felújítani, egyes apró a használat során megkopott alkatrészeit cserélni, karbantartani. A karbantartások elvégzésével a szemüveg élettartamát növelhetjük, viseleti kényelmét folyamatosan az újkori állapotára emeljük. Sérülések, törések esetén, amennyiben az lehetséges a szemüvegek javítását szakműhelyben végezzük, illetve alternatív megoldásokat kínálunk.

Kontaktlencse vizsgálat, illesztés

Kontaktlencse viselése esetén a szemvizsgálatot további összetett vizsgálati módszerekkel kell kiegészíteni, mely alapján a viselési sajátosságokat és az anatómiai adatokat kell pontosan meghatározni, hogy a kontaktlencsék pontosan illeszkedjenek a szem szaruhártyájára, irritációmentes viselet biztosításával tökéletesen alkalmazkodjanak a szem anatómiai adataihoz és zavarmentesen segítsék annak anyagcsere folyamatát.